“The Trojan horse is IN the Church“. Ek het onlangs twee boeke klaar geskryf. Die eerste boek deel met die valse profesiee wat al geruime tyd in die Kerk asook op Facebook versprei word.  Hierdie profesiee kom nie van God af nie en skep vals hoop en is niks anders as “spiritual horoscopes”.  Dit deel ook met al die “gimmicks” wat al in die Kerk omgewing toegelaat is agv die afwesigheid van die Gees van God.

Die vyand is besig om die Kerk van binne af aan te val met die Kerk se eie arsenaal van wapens, soos oa die gawe van Profesie.

Indien jy belangstel om dit te bekom en te lees, inboks my met jou e-mail adres.

“The Trojan horse is IN the Church“.   I have recently completed two books of which the first one deals with the false prophecies spoken in the Church and being circulated on Facebook, etc.  These prophecies are not from God and create only false hope and constitute to nothing more than a “spiritual horoscope”.   Do not be deceived by good words and the good news syndrome.  Even if it sounds right, it does not mean to be right and from God.  It also deals with the gimmicks in Church due to the absence of the Holy Spirit.

The enemy is launching the attack on the Church from the inside and is using its own arsenal of weapons – such as the prophetic gifts – against the Church.

To find out more about this subject, please inbox me with your email detail and I will forward you a copy of the book.

 

 

 

 

 

Be the first to like.


1 Comment

Sandra Combrink · September 9, 2017 at 12:20 pm

Goeiedag

Ek stel asb belang om die boek The Trojan horse is IN the Church te bekom en te lees.

Dankie, groetnis

Sandra Combrink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *